חתולה שעושה פיפי במיטה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/06/2018 | 12:05 | מאת: ani

שלום יש לי בבית את זוהיא(כלבה) ותומי ומזל(חתולים). לפני שבוע הרדמתי את ג'ינג'י(חתול) לאחר טיפולים ארוכים שלא צלחו..) לפני שנה הרדמתי את תולה(חתולה), שחלתה בסרטן סופני. בגדול כולם אוהבים את זוהיא והיא אותם, הבעיה הייתה כל השנים בין מזל וג'ינג'י. הוא היה חתול גדול ותוקפן והיא היסטרית ופחדנית והוא חיפש אותה כל הזמן ותקף. מהפחד ממנו פחדה להכנס לארגזי החול ועשתה לפעמים במיטה. בלילות סגרתי אותה בלית ברירה באמבטיה. מאז שג'ינג'י איננו, היא משוחררת וחופשייה ומסתובבת בכל מקום. כמובן ששיחררתי אותה מעוצר הלילה. שלשום להפתעתי שוב עשתה פיפי במיטה. חשבתי שאולי בגלל שיתכן שהכלבה שכבה בפתח החדר והיא פחדה לצאת(כולם ישנים בחדר שלי).. אז אתמול שמתי ארגז בחדר השינה ומקווה לטוב.. מאד מתסכל. לא רוצה לסגור אותה שוב. יש אולי רעיונות? תודה

פיזור ארגזי חול בכמה מקומות בבית

10/06/2018 | 06:04 | מאת: ani

יש

נסו להחליף את סוג החול, לעיתים יכול לעזור.

11/06/2018 | 06:29 | מאת: אני

החלפתי לא עזר

מציע לבצע בדיקת שתן אצל הוטרינר. אם הכל תקין לפנות לרופא וטרינר המומחה בנושא התנהגות בע"ח.

מנהלי פורום וטרינריה