איך נראית קרציה נגועה?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/05/2018 | 21:09 | מאת: מיכל

שלום. האם קרציה נגועה בהכרח תיראה נפוחה? הכלב שלי מקבל ברבקטו כבר שנתיים עם 100 אחוז הצלחה. לראשונה נתקלנו בבית בקרציה על הספה שכנראה עלתה עליו וירדה. היא קפצה עליי כאשר תפסתי אותה עם נייר כי לא מצאתי את הפינצטה. היא רק טיפסה עליי וכך בן זוגי הוציא אותה במהירות כי היא לא נצמדה. אני לא יודעת אם להיות לחוצה או לא כי היא לא הייתה נפוחה אך מצד שני אני לא יודעת האם קרציה נגועה בהכרח תיראה נפוחה. אודה לתשובתך.

מתנצל על העיכוב בתשובה. קרציה אחרי אכילת דםן תראה נפוחה אולם אין שום הכרח שתהיה נגועה.

מנהלי פורום וטרינריה