מוות לא ברור של חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/04/2018 | 19:35 | מאת: עידן

שלום אני ואשתי טיפלנו בחתול בית, סקוטי בן שנה, במצב פיזי ובריאותי מצויין ש ״הוריו״ נמצאים בחו״ל. אתמול הגענו לשים לו אוכל וגילינו אותו מת ליד חדר הוריו (המקום שהרגיש בו הכי בטוח). הגוף שלו היה קשה והיה לו דימום מאיזור האף ושלולית דם קטנה מתחת לפנים וגם נפיחות באף. היה לו אוכל ומים. עשינו סריקה בכל הבית ומצאנו דבר אחד שעורר את תשומת ליבינו, מצאנו כמו שאריות של איזושהי חיה בצבע שחור שנראה כאילו היא לעוסה או שהוא הקיא אותה וישר חשבתי על עקרב שאולי עקץ אותו או חרק רעילה שהוא יכל לבלוע ולקבל ממנו הרעלה. אציין שהבית הוא בית קרקע בעל 2 קומות (בבתחלה חשבנו אולי נפילה וחבלה בראש) אשמח אם תעזרו לנו להבין מה קרה לו אני מצרף תמונה של השאריות שמצאנו על הריצפה

אי אפשר לדעת ללא בדיקה לאחר מוות ובדיקת רעלים.

24/04/2018 | 15:17 | מאת: עידן

לצערי כבר קברנו אותו, הוטרינרית שלנו לא סיפרה לנו על האופצייה הזאת, כמו מה זה הכי נראה לך ? הרעלה או שהוא הותקף על ידי בעל חיים אחר ?

מנהלי פורום וטרינריה