חתולה עם פצע מוגלתי ברגל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/04/2018 | 17:02 | מאת: לנה

שלום. חתולת חוץ שלנו כנראה ננשכה ביום רביעי ומאז נעלמה. היום היא חזרה עם פצע מוגלתי ברגל האחורית, לא דורכת עליה. שתתה אך לא אוכלת. יש לה חרדה נוראית מכלוב הנשיאה. ואני מפחדת לתפוס אותה ולהשרט בעיקר בגלל שאני מניקה. איך אפשר לדעת אם היא נדבקה אולי בכלבת, (אנחנו חיים בצפון הארץ)? והאם יש סיכוי שהפצע יחלים ללא התערבות?

ראשית הסיכוי שהחתולה נדבקה בכלבת אפסי. רצויה התערבות של רופא וטרימר לטיפול נאות בפצע ועל כן מציע להעזר במישהו ללכוד החתולה ולהביאה למרפאה וטרינרית לטיפול. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה