פצעים על עורו של שרקן

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/04/2018 | 16:09 | מאת: דניאל

קנינו לפני כשבועיים שרקן בן כמה חודשים מחנות חיות. בעת הקנייה, היה על גבי עורו פצע אחד שנראה כתוצאה מנשיכה (השרקן היה בכלוב עם עוד שרקן ושני ארנבים) כעת, שמנו לב כי הופיעו על חלקים מעורו מעין פצעים מוזרים. הוא אינו מתגרד או נושך את עצמו, אך שורק כאשר מעבירים את היד על גבי המקומות החבולים. נראה שהשרקן מתנהג כרגיל: אוכל, שותה, חיוני, מגיב (שריקות וגרגורים) ללא שום מגבלת תנועה. מה זה יכול להיות?

קשה להתייחס מבלי לראות. ממליץ להגיע לרופא וטרינר לבדיקה רפואית והמלצות טיפוליות בהתאם לממצאים. בהצלחהץ

22/04/2018 | 16:19 | מאת: דניאל

תודה על התגובה! כנראה שהתמונה לא הועלתה לאתר.. תוכל בבקשה להסתכל על התמונות כאן? https://photos.app.goo.gl/bBshiDgNHpLY2zgx1

מנהלי פורום וטרינריה