האם ללכת לוטרינר תורן?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/04/2018 | 23:13 | מאת: אדמומיות בבטן בליווי חון

הכלבה שלי בת 4 אתמול בבוקר סבלה מחוסר יכולת לעמוד על הרגליים האחוריות ככהנ מתוך כאב (היא לא בוכה או מראה כאב) בליווי חום. בדיקות דם יצאו תקינות יחסית ונשלחנו הביתה עם אופטלגין ומעקב. אצל הוטרינר שלנו בביקור בצהריים חל שיפור משמעותי ולכן קיבלה על הדרך את החיסונים השנתיים שלה. בערב העלתה חום ל40.6 בוטרינר תורן בבדיקה נוספת לא מצאו שומדבר חריג מלבד החום ונשלחה הביתה עם אנטביוטיקה. היום בצהריים גילינו אדמומיות בבטן התחתונה לכיוון צד שמאל על הרגל. (שזה גם הצד שכאב יותר בעמידה על האחוריות). החום עולה ויורד אך סביב 39.4. האם לחזור לוטרינר תורן עכשיו או לחכות לבוקר? תודה רבה שירן

לא מחסנים כלבים שאינם מרגישים טוב בדיוק מסיבה זו. אולי העלתה חום כתוצאה מהחיסונים? במדיה והכלב אינו מרגיש טוב יש לחזור לביקורת

מנהלי פורום וטרינריה