לחתולה שלי נוצרו פצעים על העור, מבקשת ייעוץ.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/04/2018 | 23:23 | מאת: עינב

היי, יש לי חתולה פרסייה כבת 10, עם המעבר לבית החדש מלפני מספר חודשים התחלנו להוציא אותה מידי פעם לגינה, בזמן האחרון הופיעו לה פצעים על העור שהיא לא מפסיקה לגרד ולנשוך, הראשון הופיע על הגב התחתון (קרוב לבסיס הזנב) ועכשיו יש לה גם במעלה הגב, כשמנו לב לפצעים מרחנו לה משחה בשם וטהמורפן שנועדה לחיטוי פצעים, האם צריך לקנות משחה מסויימת ולמרוח לה? או שצריך לקחת אותה לוטרינר? בתמונה מצורפת תמונה של הפצע.

סיכוי רב שמקור הבעיה פרעושים. בכל מקרה הייתי משלב טיפול יעיל נגד פרעושים וחוות דעת של הרופא הוטרינר לטיפול בפצעים שנוצרו. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה