כלב פודל אשר לא נובח וצרוד

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/04/2018 | 19:44 | מאת: ארז

הכלב שלי פודל בן 8 חודשים היה בפנסיון במשך 4 ימים, עבר גם תספורת אבל כאשר הגעתי לאסוף אותו הוא צרוד ולא נובח כלל. איך אפשר לטפל בו לפני כן . היה נובח הרבה

האם אלה הסימנים היחידים, וחוץ מזה הוא מרגיש לגמרי טוב? מניח שמדובר בין היתר בדלקת מיתרי הקול ושזה הפיך. ממליץ להביאו לבדיקה אצל רופא וטרינר. בריאות והחלמה מהירה, ערן

08/04/2018 | 21:15 | מאת: ארז

הכלב לא אוכל אוכל של כלב אלא אוכל ביתי של בני אדם בשר של בני אדם את זה הוא כן אוכל

לדעתי חשוב שיבדק ע"י רופא וטרינר

מנהלי פורום וטרינריה