הזנב של הכלבה נפול והיא סובלת מכאבים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/04/2018 | 11:24 | מאת: לירי

שלום, יש לי כלבה בוקסרית בת שנה ושלושה חודשים שתמיד הזנב שלה למעלה, היא מקשקשת בו בחוזקה, היא כלבה שמחה מאד ואנרגטית. לפני יומיים היינו איתה בים הרבה זמן והיא שיחקה עם הרבה כלבים וקישקשה הרבה בזנב. יום אחרי הזנב שלה שמוט, היא לא מצליחה להרים אותו וכשנוגעים לה בו כואב לה והיא נראת ללא מצב רוח. (לא ראינו שהיא קיבלה מכה) מה אפשר לעשות? האם זה מסוכן? וכדאי ללכת לוטרינר?

כן, צריך ללכת לוטרינר לצורך אבחון וקבלת טיפול נגד הכאב. אי אפשר לאבחן ללא בדיקה אך ישנו סינדרום המתבטא בדלקת וכאב חריף בזנב כתוצאה משחיה במים קרים (lumber tail) כמו כן ייתכן על רקע אחר

מנהלי פורום וטרינריה