טיפול בקרציות ברבקטו

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/03/2018 | 20:15 | מאת: רוני

שלום רב כלבת הוואנז שלי בת שנה מטופלת כבר פעמיים בבראבקטו. היום בפעם ראשונה לאחר שנה נראה לי שראיתי על החולצה של ביתי קרציה הולכת ממש מהר.( יכול להיות עכביש אבל אני לא בטוחה כשמעכתי לא היה דם) 1. אם הכלבה מטופלת בבראבקטו וכבר חודש אני לא מוציאה אותה החוצה כי היא ביחום. מאיפה יכולה להיות קרציה? 2. אני גרה בבית קרקע האם יכולות להגיע מהגינה בלי שום קשר לכלב אשמח לתשובה פשוט הכלבה ישנה במיטות עם הילדים וזה מלחיץ אותי. תודה

ראשית לפי התיאור שלך אני בספק שאכן מדובר בקרציה (זו לא הולכת ממש מהר) ואולי עכן מדובר בעכביש. קרציה יכולה להגיע גם מהגינה. אישית לא נראה לי שיש מקום ללחץ כפי שתארת.

מנהלי פורום וטרינריה