טראומה בשיצו אחרי תספורת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

09/03/2018 | 21:07 | מאת: שירה

היי, יש לי שיצו בן 3 וכל פעם אחרי שאנחנו מספרים אותו הוא מתנהג נורא מוזר במשך 2-4 שבועות. מכונס בעצמו, מדוכא, מפוחד, מלקק את עצמו באובססיביות, מלקק את הרצפה באובססיביות, עושה תנועות גוף מוזרות, וכאילו תופס זבובים באוויר... נראה ממש פסיכוטי! אנחנו נורא מרחמים עליו אבל אי אפשר שלא לספר שיצו... האם יש דרך להקל או להימנע מההתנהגויות האלו אחרי תספורת? תודה!!

אין לי לצערי תשובה טובה. מתאים יותר לשאול שאלה זו מומחה בהתנהגות כלבים. ממליץ לחשוב על אפשרות תספורת באמצעות מספריים ולא באמצעות מכונה, אולי יקל על התגובה.

מנהלי פורום וטרינריה