זיווג חתולים אחים האם מותר?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/03/2018 | 16:54 | מאת: ג'ניפר

שלום רציתי בבקשה לדעת מה בנוגע לחתולים ? האם ישנה בעייה בזיווג כאשר הם אחים? תודה מראש.

אסור לזווג בין אחים, סיכוי גבוה יותר למחלות גנטיות משפחתיות

09/03/2018 | 02:22 | מאת: ג'ניפר

ראשית תודה. אז מה עלי לעשות...נולדו 5גורים לפני חודש..אך ניראים ממש בריאים..ואנחנו מעוניינים לשמור את כלום...מה לעשות.?(

לשמור את כולם... העובדה שלא מומלץ לזווג בין אחים עדיין לא אומרת שלא יוכלו להיוולד גורים נורמלים, כפי שאני מקווה קרה במקרה שלכם.

15/03/2018 | 13:38 | מאת: ג'ניפר

ראשית תודה . ואכן שומרת את כולם ) הם מדהימים 😊

13/02/2020 | 14:46 | מאת: אילנה

היי , אשמח לשמוע האם הכל בסדר עם הגורים. יש לי מקרה דומה( אבא ובת ) אודה לעדכונך.

תשובה כבר ניתנה בנושא: אסור לזווג בין אחים, סיכוי גבוה יותר למחלות גנטיות משפחתיות

13/02/2020 | 15:17 | מאת: גורים מהממים

שלום) ראשית ברצוני לענות לתגובה שמתחת...אני לא זיווגתי...הם היו ברחוב והזדווגו בעצמם. שנית אכן שמרתי את כולם. הם בריאים מאושרים וכבר הגיעו לגיל סל סרוס/עיקור. כרגע מחפשת עזרה בנושא זה שכבר ממש דחוף. מאחר שהצלחתי אותם מהרחוב פניתי למוקד הערוני נאמר לי שאני בהמתנה אך הזמן משלק לרעתיינו. בתקווה שיהיה בסדר תודה רבה רבה על ההתעניינות.

מנהלי פורום וטרינריה