תולעים אצל חתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/06/2010 | 11:16 | מאת: שוש

יש חתולים שקשה לתת להם את הכדורים נגד תולעים (נגד התולעים שהביצים שלהן נראות כמו שומשום). האם "רוולושן" בטיפות טוב נגד התולעים האלו. האם ניתן להשתמש ברוולושן לכלב (שליש אמפולה לכל חתול) כדי להוזיל את הטיפול?

09/06/2010 | 07:55 | מאת: ד"ר טליה מור

שוש שלום, רוולושין לא יעיל כנגד תולעים אלו. אפשר לתת בזריקה או במשחה לתוך הפה (אצל הוטרינר). החומר באמפולות רוולושין של הכלב זהה לחומר באמפולות של החתול, אבל: לשים לב אם את פותחת את האמפולה ולא משתמשת במיידי היא מתאדה. יש להקפיד ולשים את המינון המתאים לפי משקל החתול במדיוק , לשאוב בעזרת מזרק את הכמות המתאימה, ולא בערך... להיזהר ממינון יתר.

מנהלי פורום וטרינריה