המשך לתשובתך- חתול רחוב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/02/2018 | 12:23 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, ראה כותרת בהמשך לתשובתך - חתול רחוב עם הפגיעה הנוירולוגית הקפצתי את השאלה ללמעלה, כי חשבתי שאולי לא ראית את השרשור ויש לי שאלה נוספת בבקשה. אז, תודה לתשובתך. אני מבינה שעדיף לחתול להשאר בביתי, אף על פי שאני שמה לב כי הוא יחסית לחתול שהיה חמש שנים ברחוב, די שקט ורגוע בבית, לא מחפש לצאת מהחדר, וכשהוא יוצא לסלון, הוא מיד חוזר לחדר כאילו חושש. נשמע נורמלי? דבר נוסף ושאותו רציתי לשאול ולהבין, שמתי לב כי מאז הפגיעה החתול לא מוזיז את האוזניים שלו לצדדים ובכלל. אני יודעת שהאוזניים של החתולים הם כמו חיישנים /ראדר והוא לא מוזיז אותם כמעט אם בכלל. מה הסיבה? על מה זה מעיד? תודה מראש לתשובתך

קשה מאד להתייחס להיסטוריה שנתת מבלי לבדוק את החתול. ממליץ על בדיקה אצל רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה