שעלת והתרחבות של הלב !!!

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/02/2018 | 10:40 | מאת: אור

חייב התייעצות .. יש לי כלבה בוקסרית גזעית בגיל 9 . הכלבה לפני כשבוע החלה להשתעל בהתקפים לקחתי אותה לויטרינר ועשינו צילומי לב והוא טוען שהראות שלה קצת מלוכלכות ושהלב קצת התרחב והביא לי לתת לה . אנטיביוטיקה ופוסיד וסירופ שיעול והמליץ להתחיל טיפול תרופתי קבוע ללב . בנתיים עברו חמישה ימים של טיפול חוץ מהכדורים ללב והכלבה כבר מותשת מהתקפי שיעול .. אני לא יודע מה לעשות .. אשמח לפתרונות מנסיון או עצות ..

ממליץ לבצע אקו לב על ידי קרדיולוג לאבחון סוג מחלת הלב, התאמת טיפול ולוודא שאכן הסיבה לשיעול אכן קשור ללב. יש גורמים רבים לשיעול, מחלת לב הוא רק אחד מהם ובמידה ואכן מחלת הלב דורש טיפול, יש תרופות נוספות שיש לשלב ביחד עם הפוסיד

מנהלי פורום וטרינריה