חתול מיי קון לילדים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/01/2018 | 18:47 | מאת: מאיה

שלום רב, יש לי 4 ילדים בני 4.5 חודשים, 9, 12 ו-4. האם חתול מיי קון מתאים לילדים? האם הוא לא שורט? האם כדאי להביא אותו לדירה מאשר חתול אחר שמתאים אולי יותר? האם הוא משיר המון שיער? האם יש חתול שמתאים לאנשים שאלרגים לחתולים? האם יש חתול שלא משיר שיער ונוח לילדים? תודה, מאיה

אין חתול שלא שורט, יש חתולים רגועים יותר ורגועים פחות. לגבי אופי המיין קון-לא מכיר. קשה למצואחתול שמתאים לאנשים אלרגיים, אולי ספינקס בגלל מיעוט פרווה אך איני יכול להתחייב לכך. חתולים גזעיים כגון רגדול, פרסיים וכד' נוטים להיות רגועים יותר. אם יש למישהו אלרגיה לחתולים עדיף לא לאמץ חתול, מאשר לקחת חחתול למסורו לאחר כעבר כמה זמן. לא מגיע לבע"ח שינטשו אותו.

מנהלי פורום וטרינריה