עקיצות פרעושים אולי?...

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/01/2018 | 00:06 | מאת: דורית

שלום רב אני חווה כבר תקופה ארוכה עקיצות במיטה זה מרגיש כמו מחט חזקה במשך כמה שניות כואבות במיוחד ואז נוצרת נקודה אדומה שנשארת המון זמן ולא נעלמת וזה לא מגרד בעיקר בישבן אבל כל הגוף שלי נקודות אדומות האם מדובר בעקיצות פרעושים? ועוד אין לי חיות מחמד בבית אני ממש מיואשת ולא מוצאת סיבה אם מוצאים סיבה יש פתרון אשמח לתשובה נ.ב לא מדובר בפשפש מיטה זה כבר נבדק

11/01/2018 | 14:45 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

היי דורית. ממליצה להתייעץ עם רופא הומאני. לא ניתן לדעת לפי התיאור האם מדובר בעקיצת פרעושים. בהצלחה ורפואה שלמה, עתליה

21/01/2018 | 11:12 | מאת: תגובה

תודה על תשובתך מה זה רופא הומאני?

מנהלי פורום וטרינריה