גרוד לא ברור אצל גולדנית בת שנה וחצי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/12/2017 | 10:35 | מאת: עדי

שלום רב הכלבה שלי גולדנית בת שנה וחצי מגיל 2.5 חודשים שהיא אצלי מקבלת טיפול נגד גרוד , הרופא הבחן אותה כאלרגית. עד לפני חודש קיבלה ונקטיל P אחד ליום . מהחודש מקבלת אפקוול 16 מ"ג . אני נוהגת לתת לה את הכדור בבוקר אך אני שמתי לב לאורך הימים כי הגרוד אומנם נירגע וכמעט שאיננו במשך היום אך כשהיא מתעוררת היא מייד , אבל מיד מתגרדת בטרוף. אתמול עשיתי ניסיון ונתתי לה את הכדור לפני השינה בערך בשעה 21:00 אך עדיין היא קמה בבוקר ומיד התגרדה . האם זה סימן לאלרגיה או משהו אחר? פסיכותי? יש דבר כזה אצל כלבים? תודה רבה עדי

כל עוד האפוקוואל הוריד משמעותית את תדירות הגירוד, כנראה שהוא עושה את העבודה. אנא התייעץ עם הרופא המטופל בנוגע לפיצול המתן ו/או הוספת טיפול אנטי-אלרגי נוסף לטיפול באפוקוואל במידה והכלבה עדיין מתגרדת חלק ניכר מהזמן

מנהלי פורום וטרינריה