בליטה בבטן לכלבה לאחר העיקור

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/12/2017 | 09:37 | מאת: יגאל

שלום, לפני 12 ימים הכלבה האהובה שלי עברה עיקור, ביומיים הראשונים היא הייתה במצב רוח לא טוב כל כך, אך ביום השלישי היא כבר חזרה לעצמה רגיל כאילו כלום לא היה. נכון לעכשיו יש לה נפיחות בצד שמאל של הבטן , כמו בליטה בצורת אליפסה, הבליטה קשה יחסית ולא כואבת לה כלל, אני נוגע בזה והיא לא מגיבה ולא נראה שזה מציק לה. ביום שלישי אנחנו הולכים להוריד את התפרים אצל הוטרינר, כמובן שניתייעץ איתו בנושא כי זה ממש מלחיץ אותנו. השאלה שלי האם זה איזה תגובה אלרגית ? בצדקת מסויימת ? חשוב למיין שהכלבה אוכלת רגיל והכל אצלה מעולה , מאוד פעילה ולא נראה שכואב לה. תודה רבה על העזרה.

03/12/2017 | 20:08 | מאת: יגאל

הוספתי תמונה של הבליטה בבטן .

לא ניתן לדעת על סמך התמונה, יש להיוועץ עם הרופא שביצע את ניתוח העיקור

04/12/2017 | 11:08 | מאת: יגאל

היי, הנה תמונה ברורה יותר אוליי תוכל לתת את דעתך.

אי אפשר לדעת על סמך תמונה, טובה ככל שתהיה על מהות תהליך מתחת לעור

מנהלי פורום וטרינריה