גידול גדול.ומזוהם וריח.לא ניעם

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/11/2017 | 20:21 | מאת: סיגלית

גדול שנפתח ויש זהום וריח לא נעים

16/11/2017 | 20:32 | מאת: כלב גדול עם גידולים שנפתחו

כלב מעורב בן.12 לברדור עם שנאוצר לפני 3 שנים התחילו.לצאת לו גידולים ברגלים ומעל הזנב לא.הציק לו.ןלא.היה שום.דבר.חריג הגדול.שמעל הזנב נתפח והוא מלא.מוגלה וריח לא.נעים המליצו לי שיעבור נתוח מפחדת שלא יעמוד בהרדמה בגלל גילו איך אפשר לטפל בפצע? הכלב עם קונוס בצוואר כבר 3 חודשים זה לא עוזר הבית.מלא בריח נורא ודם מהגירודים שלו

גיל אינו סיבה לא להרדים כלב, מצב רפואי ומחלות שונות בהחלט יכולות להשפיע על ההחלטה להרדים כלב או לא. כלב כזה חייב בדיקות דם טרם ההרדמה ובמידה ובדיקות הדם תקינות, אין מחלות רקע, ניתן להרדים את הכלב. בכל הרדמה יש סיכון.

מנהלי פורום וטרינריה