חתולה צרודה מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/11/2017 | 07:25 | מאת: שחף

החתולה שלי מיללת בצורה מוזרה, כאילו היא צרודה, חתולה בית מחוסנת המסתובבת גם בחוץ והיא בת 12 בערך. יש משהו שאפשר לעשות כי לווטרינר נוכל לגשת אולי רק עוד שבוע

האם חוץ מזה החתולה מרגישה טוב מבחינת שתייה, תיאבון ועשיית צרכים? לא ניתן לתת המלצה קונקרטית לטיפול ללא בדיקה. אם לא חולף מעצמו יש אכן להגיע לרופא הוטרינר. אם מחמיר לדעתי לא כדאי להמתין שבוע...

13/11/2017 | 13:10 | מאת: שחף

ניגשת לאוכל הרטוב לא ליבש, לא יודעת אם כי קשה לה לאכול או nvgspv

מנהלי פורום וטרינריה