טיפול בחתולה מבוגרת בת שש עשרה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

12/11/2017 | 18:47 | מאת: רחלי

ערב טוב, החתולה שלי בת 16 ומטופלת באנטיביוטיקה כבר חמישה ימים כשהמרשם שקיבלנו הוא לשבוע כעת כשהיא התחזקה היא לא מאפשרת לנו להכניס את הסירופ בשום צורה לפה. האם הפסקה לאחר חמישה ימים תעשה נזק? בנוסף ביום שני שעבר בלילה היא קיבלה שלוש זריקות - תילוע, אנטיביוטיקה וזריקה נגד בחילות ומאז ועד היום היא צולעת על הרגל הקדמית. האם זה תופעה חולפת או דורשת בירור?

05/12/2017 | 14:12 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

היי רחלי. קשה לענות על שאלתך משום שאיני יודעת מדוע טופלה באנטיביוטקה, מה סוגה וכו'. ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע לכך. האם הזריקות ניתנו באזור הרגל? אם אכן כך, לעתים תיתכן צליעה, אך אם זו ממשיכה, יש בהחלט לבדוק אותה. בהצלחה ורפואה שלמה, עתליה

מנהלי פורום וטרינריה