הפרשות מוזרות של חתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/11/2017 | 20:33 | מאת: קורין

שלום, יש לי חתולה בת 5 לערך, לאחרונה יש לה תופעה מוזרה, מפי הטבעת יוצאות לה הפרשות קטנטנות , ממש גרגירים, שכשזה מתייבש זה דומה לשומשום. אבל כשהגרגירים טריים הם זזים כמו תולעים אבל רק משנים צורה, לא זוחלים. בבקשה אם אפשר לדעת מה זו התופעה הזו? האם זה מסוכן? והאם יש דרך לטפל בזה? תודה מראש... *ניסיתי לצרף פה סרטון ותמונה אבל לא מצליחה. אם אפשר כתובת מייל לשלוח אשמח..

מדובר בהפרשה של יחידות ביצים (פרוטגדלידים) של תולעי סרט, יש לגשת לוטרינר לצורך קבלת טיפול ובמקביל לתת טיפול נגד פרעושים

07/11/2017 | 07:01 | מאת: קורין

תודה רבה רבה!!

מנהלי פורום וטרינריה