כלבה מריירת כאשר יוצאים לטיול בחוץ

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/11/2017 | 09:15 | מאת: מקס

שלום רב, הכלבה שלי בת 10 פלוס וגדלב בבית עם חצר. הכלבה מטופלת היטב, במעקב וטרינר ומקבלת את כל החיסונים בזמן. כאשר יוצאים איתה לטיול מחוץ לבית היא מרחרת כל דבר ומאוד מריירת, ריר שקוף. לציין שהריור קורה רק כאשר אנו בטיול מחוץ לבית. האם מדובר בתופעה טיבעית? בברכה

סיבות רבות לריור, לפעמים התרגשות יכולה להתבטא בריור מוגבר אבל מחלות שונות בינהם בעיות שיניים, בחילות וכו' יכולות להתבטא בריור מוגבר

04/11/2017 | 19:20 | מאת: מקס חסון

שבוע טוב, ראשית, תודה על תשובתך. הכלבה עברה ניקוי שיניים לפני כשבועיים ומצב הפה מצוין. ואינה סובלת מבחילות. אם כך ניתן ליחס את הריור להתרגשות. אני מבין שאין סיבה לדאוג ולקחת אותה לבדיקה... רב תודות

מנהלי פורום וטרינריה