גידול סרטני בטחול לכלב בן 11וחצי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/10/2017 | 18:09 | מאת: פנינה

שלום הכלב שלי בן 11וחצי .לפני חודשיים התגלה גידול בטחול נותח להוצאתה הטחול .בביופסיה התגלה סרטן מסוג לא ידוע האפשרויות לשלוח דגימה לחול לבירור מקיף יותר וקבלת כימותרפיה או לחילופין לא לעשות דבר כרגע מרגיש מצוין חיוני ופעיל עם סיכוי השרדות של שנה מתלבטת מה כדאי לעשות

אם לא יודעים מה פו התהליך בטחול כיצד יודעים שהוא סרטן. בהנחה ומדובר בסרטן לא ידוע איך יודעים מהי תוחלת החיים הצפויה? אלו תשובות שניתן לדעת רק לאחרהשעש את כל האינפורמציה לגבי התהליך שנמצא בטחול-סרטן כן/לא ממאיר/שפיר. חסר המון מידע כדי לייעץ. קיימים בארץ מומחים לאונקולוגיה וטרינרית-בבית דגן ובחוות דעת דרכם תוכלו לקבל תשובה לגבי אבחון וטיפול

מנהלי פורום וטרינריה