החלפת אוכל לכלב מבוגר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/10/2017 | 08:20 | מאת: אנה

שלום רב יש לי בבית 2 כלבים קטנים מעורבים בני 9 ו-10. לאחד יש רגישות ולכן מתגרד המון. בהמלצת וטרינר החלפתי את האוכל למשהו שאמור לעזור למערכת העכול (אותה חברה מאוכל המכיל ברווז לאוכל המכיל דגים). אחד הכלבים מקיא מאז החלפת האוכל והשנייה מרגישה מצויין. האם יש טעם להמשיך לנסות אולי יתרגל או פשוט להחליף את האוכל חזרה. תודה רבה

בהנחה שאחד הכלבים מקיא בגלל האוכל (לא כתוצאה מסינדרום אחר) אין טעם בלהמשיך לתת לו....

מנהלי פורום וטרינריה