הקאות לאחר 5 פעמים נטילת 1/4 כדור SYNULOX

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/10/2017 | 21:53 | מאת: אליהו צ'צ'קס

אליסה קלבת פינטשר בת 5, החלה לגרד חזק, פצעונים אדומים הכל הגוף, נשירה חזקה וקשקשים, קבלה טיפול בשמפו B- PEROX , ובמקביל נטלה 1/4 כדורSYNULOX חמיש פעמים לאחר מכן הכילה להקי הפסקתי מיד לתית לה קדורים, כל מה שהיא שותה או אוכלת היא מקיאה, הקלבה עירנית וחזקה אך אני מפחד מאוד שיקרה לה אסון בהמשך, האם לקלבה יש חשש שיש לה אולקוס, או נגרם נזק בקיבה. איך אפשר לעזור לקלבה להחלים, מה הם הבדיקות והטיפול בתופעה. תודה על עזרתכם מאוד מאוד... אליהו 054-6887528

לעיתים תרופה מסוימת יכולה לגרום בכלבה מסוימת להקאות ובכלבה אחרת להיות בסדר. ממליץ ליצור קשר עם הוטרינר המטפל, תמיד ייתכן שההקאות קשורות למשהו אחר ולא לטיפול אותו התווה.

מנהלי פורום וטרינריה