קוקר ספניאל מצונן עם נשימה כבדה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/10/2017 | 22:52 | מאת: מסי

שלום, הכלב שלי בן 12 ונראה לי מצונן מאתמול. הנשימה שלו כבדה מאוד, יש לו נזלת ואחר מצד שמאל. הוא קוקר ספניאל. אני מבקשת עצה איך לתפעל בו ולעזור לו. אין לי כסף לקחת אותו לווטרינר. אם היה לי הייתי לוקחת אותו אתמול אבל לצערי מצבי ממש לא טוב אבל מאוד מאוד קשה לי לראות אותו ככה. הוא גם בלי מצב רוח אפילו כשיוצא החוצה וזה ממש לא רגיל בשבילו.

לצערי מחייב בדיקה, אם אין בידך יכולת כלכלית לעמוד בעלויות הבדיקה וטיפול ניתן לפנות לעמותת בעלי חיים לצורך עזרה...

מנהלי פורום וטרינריה