שאלה בנוגע לרעדים המתרחשים בראש הכלב.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/10/2017 | 19:54 | מאת: דניאל

שלום ד"ר יש לי כלב מסוג קטן, בן שנה. לפני חצי שנה אובחן כחולה במחלה גנטית - אדיסון. מאז הוא מטופל ע"י תרופה אותה הוא לוקח מידי יום (Astonin). בחודש האחרון שמתי לב שיש לו רעידות בראש, כלומר הראש שלו רועד מצד לצד. זה קורה פעם/פעמיים בשבוע. ממה זה נובע? האם הכדור לא מתאים לו? תודה על המענה, דניאל

מגוון גורמים לרעד של הראש מהרעלות ועד למחלות עצביות...העניין דורש בדיקה רפואית לשלול מחלות שונות. הכדור שנוטל מתאים לטיפול במחלת האדיסון. אחת לכמה חודשים צריך לבצע בדיקות לרמת האלקטרוליטים לבדוק האם הכלב מאוזן תרופתית

מנהלי פורום וטרינריה