עזרה דחופה בבקשה להכנס לגבי חתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

25/09/2017 | 06:57 | מאת: noona159

שלום, אימצתי חתולה ג'ינגית לא יודע באיזה גיל אבל יחסית סבירה כבר אצלי שנה וחצי בסוף מאי המליטה 3 גורים ולפני יומיים היא מתרחקת בצורה מוזרה ויושבת מתחת לאוטו בחנייה (לא שלי ספציפית) זאת אומרת כבר 48 שעות שהיא ככה, מגיעה לבית לא מחפשת אוכל רק יושבת מתחת לאוטו וכשאני קורא לה היא לא באה רק מסתכלת וחוזרת לתנוחת הישיבה הגיוני ששוב היא מיוחמת? אולי כבר בהיריון אני לא שם לב וצריכה להמליט? אני לא יודע זה מוזר היא גם בקושי זזה אתמול לקראת הערב שהזיזו איזה רכב למטה היא זזה לאוטו אחר ממש ממש לאט מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בנוסף לכך כבר פעמיים שנמצא אותו חתול זכר בקרבת האוטו השאלה אם ייחום ככה גורם לה לאי תנועה מדובר בחתולה שרק הייתי פותח את החלון וכבר היא בטיל מגיעה אנא עזרו לי!!! מה יש לה מה קורה לה

ייחום בדרך כלל מתבטא בקולניות מוגברת, התלטפות מוגזמת, ותנוחות מסוימות...לא ניתן לדעת מתיאורך האם מיוחמת או שמשהו אינו כשורה ולכן רצוי לקחת לבדיקה

מנהלי פורום וטרינריה