זמן החלמה של פצע פתוח

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/09/2017 | 01:46 | מאת: מאי

שלום, לפני שבוע החתול שלי נתפר ברגליו האחוריות כתוצאה מתאונה. אחרי כמה ימים הוא פתח את התפרים, אז חזרתי לוטרינר וכעת הוא מקבל טיפול של טבילת הפצעים במי מלח 3 פעמים ביום, מריחת משחה, וכדורי אנטיביוטיקה מידי יום. צרפתי תמונה של הפצעים. שאלתי היא כמה זמן יכול לקחת לפצעים להסגר? האם יכול להיות שהם לא יסגרו בכלל והחתול לא יחלים? (מדובר בחתול מבוגר בן 13) תודה רבה!.

התמונה לא נפתחת אבל בעקרון אופי ההחלמה בפצע פתוח תלוי בעומק, מידת הנזק והזיהום ובגודל הפצע

מנהלי פורום וטרינריה