דם בצואה לגורת מלטז בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/09/2017 | 07:08 | מאת: דם בצואה לגורה

שלום יש לי גורה מסוג מלטז בת כ4 חודשים. היום בבוקר יצא לה בחלק מהצואה כמה טיפות דם. היא מתנהגת כרגיל, משחקת, אוכלת.. השאלה שלי ממה זה יכול להגרם ואם להמתין קצת אם זה עובר או לגש ישר לוטרינר? תודה ויום טוב

יש לקחת לבדיקה. דם בצואה יכול להות על רקע נגיעות טפילית כגון תולעים או טפילי מעיים אחרים. כמו כן יש מחלות נוספות ומסוכנות יותר כגון פרוו ועוד לכן למרות המצב רוח התקין והתאבון בריא לקחת את הגור לבדיקה רפואית.

מנהלי פורום וטרינריה