גורה קאבליר קינג צ'ארלס

דיון מתוך פורום  וטרינריה

14/09/2017 | 19:53 | מאת: ליה

היי ותודה מראש, מקווה שהגעתי למקום הנכון ואם לא בכל זאת אשמח לתשובה. יש לי בבית מלטז בן 7 מסורס לפני חצי שנה, נובח יום ולילה ולעיתים תוקפן שנוגעים לו באוכל או בחפץ ולא מתאים להיות עם ילדים ותינוקות. אני מביאה הביתה גורה צארלס קינג קאבליר אלה כלבים הכי ידידותיים וטובים למשפחה ולילדים קטנים, לא נובחים ולא תוקפים בכלל. השאלה שלי האם הגורה תוכל לחקות את הכלב וללמוד ממנו לנבוח ולתקוף או שזה גנטיקה והיא תהיה כמו שהיא עדינה שקטה ונינוחה. אני מתלבטת המון. תודה רבה מראש , ליה

אין תשובה וודאית לעניין הזה. הרבה אכן קשור לאופי הכלב אך לא ניתן לשלול "חיקוי" של הכלב הבוגר. ממליץ לקחת את המלטז לאילוף התנהגותי בסיסי

מנהלי פורום וטרינריה