אנטיביוטיקה לכלב ומינון מקובל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/09/2017 | 09:57 | מאת: לימור

שלום רב, וראשית תודה מראש, לכלב שלי (רועה קווקאזי גיזעי), דלקת באוזניים. אתמול קיבל זריקה ע"י וטרינר על מנת ל"נקות" את האוזן מרימות וחיידקים, וקיבלנו אבקה לזרות באוזן. שאלתי היא: האם ניתן לתת לו גם אנטיביוטיקה על מנת "לתקוף" מבפנים את האוזן? ואם כן, איזה סוג אנטיביוטיקה?

מאחר והכלב מטופל אל וטרינר והוא התווה טיפול..יודע בדיוק מה הזריק צריך לפנות את השאלה אליו

05/09/2017 | 21:59 | מאת: לימור

תשובה מאכזבת....!!!!

"קיבל זריקה לניקוי אוזן מרימות וחיידקים" אני אמור לנחש את הטיפול (תרופות ) שקיבל? צר לי שתשובתי אינו מספק אותך....

06/09/2017 | 21:52 | מאת: לימור

שלום, ביקשתי חוות דעת נוספת והתייעצות למתן תרופה. את הזריקה הוא קיבל אבל ביקשתי עזרה והתייעצות לגבי תרופה. גם בבני אדם ניתנת אפשרות לחוות דעת שניה בכל קופת חולים. לזה נועד הפורום הזה, לא?! בכל מקרה, תודה והמשך ערב טוב

יש אנטיביוטיקות שניתנות בהזרקה וחלקן פעילות ממשוכת של עד שבועיים לכן תשובתי לפנות לוטרינר לברר האם יש צורך בהמשך טיפול. איני יכול להמליץ על טיפול שהמידע המעוברת חלקית ביותר.

מנהלי פורום וטרינריה