צינון של כלב? כלב מקיא?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/09/2017 | 11:04 | מאת: חן

שלום דוקטור, לאחרונה הכלבה שלי מתעטשת מדי פעם ועושה קולות של הקאה. לצורך העניין אתמול היא הקיאה, אך לרוב הקולות האלה הם כמו קוצר נשימה, כאילו היא עומדת להקיא. אשמח לדעת מהיכן זה נובע ואם צריך בדיקת וטרינר דחופה? תודה.

יש להבין באיזה תופעה מדובר-עיטוש רגיל, עיטוש הפוך (תופע שקיימת אצל כלבים) ניסיונות הקאה וכד' ובהתאם לבצע את הבדיקות הרלוונטיות לתופעה שקורית אצלו. ההמלצה לקחת לבדיקה ואף להסריט אירוע כזה ולהביא לוטרינר שיאבחן את התופעה המדוברת

מנהלי פורום וטרינריה