חיסון מרובע לחתולה...

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/08/2017 | 10:52 | מאת: רעות

שלום! בשנה האחרונה אימצתי חתולת רחוב כאשר כיום היא 50 אחוז בבית 50 אחוז בגינה . כשאימצתי אותה היא לא הייתה גורה , אלא חתולה בוגרת שהופיעה לי בגינה ומאז אני דואגת לה. אתמול חיסנתי אותה בחיסון מרובע (מדובר בחיסון / טיפול ראשון שעשה לה וטרינר.. מדובר בחתולת רחוב) ושאלתי היא - לפי מה שאמר לי הוטרינר יש צורך לחסן שוב בעוד חודש, אבל לפי מה שזכור לי חיסון מרובע הוא פעם בשנה. היא לא גורה .. חתולה בוגרת. האם הכרחי לחסן שוב בעוד חודש? מעוניינת לשמוע חו"ד נוספת, תודה ! :)

שני חיסונים בהפרש של חודש נהוג בעיקר אצל גורי חתולים על מנת להבטיח חסינות מרבית. בחתול בוגר על פי רוב ניתן לתת חיסון אחד אך עם רוצים להיות בטוחים שהושגה חסינות מקסימלית, ניתן לתת ליתר בטחון חיסון נוסף חודש לאחר מכן

מנהלי פורום וטרינריה