חתול רזה מאוד עם בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

22/08/2017 | 22:16 | מאת: חני

לאחרונה התחלתי להאכיל חתול רחוב מאוד מאוד רזה עד כדי שהעצמות שלו בלטו מעט.ניסיתי לתת לו אוכל יבש אותו סרב לאכול ואז התחלתי לתת לו אוכל רטוב שאותו הוא אוכל.מורידה לו אוכל בבוקר ובערב.וגם מציינת שתמיד יש לידו כלי עם מים. בימים האחרונים התחלתי לראות שהבטן שלו נפוחה לשני הצדדים(גם מימין וגם משמאל) חוץ מהנפיחות החתול מאוד ערני מסוגל לרוץ מטלטף ומבקש אוכל כשרעב ממה יכולה לנבוע הנפיחות הזו?והאם אני יכולה להמשיך להאכיל אותו? אבקש תשובה בתודה חני

סיבות רבות לנפיחות.....החל מצבירת נוזלים ועד לגידולים בחלל הבטן. למה הבטן נפוחה ומה הגורם? ללא בדיקה לא ניתן לדעת

מנהלי פורום וטרינריה