הפרדת אוכל רפואי אצל חתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/08/2017 | 20:45 | מאת: פולי

שלום! יש לי 4 חתולים. לפני כשבוע אצל אחד החתולים גילו כשל כליות והוא קיבל אוכל רפואי renal לכל החיים. הוטרינרית אמרה שאין מניעה שגם שאר החתולים יאכלו את המזון הזה. היום גילו אצל חתולה אחרת חול בדרכי השתן. היא קיבלה מזון urinary לתקופה של כמה חודשים לפחות וטיפול תרופתי ל10 ימים. ועכשיו לשאלה: איך אני מונעת מהחתולה הזאת לאכול מזון של החתולים האחרים (renal) ואיך אני מונעת מהם לאכול את המזון שלה (urinary)? האוכל מונח אצלינו בכמה קערות וכולם אוכלים מכל הקערות.

תצטרכי לנסות למצוא פתרונות להאכלה נפרדת של החתולים

19/08/2017 | 20:32 | מאת: פולי

אסור לי בשום אופן לשלב בין סוגי המזונות? מזון לדרכי השתן יזיק לחולה כליות? מזון לכליות יזיק לדרכי השתן?

מזון יורנרי אינו בריא לחתולים כלייתים ולהפך, מטרת מזון היורנרי ליצור תנאים שימנעו היווצרות קריסטלים בשתן. ברגע שמערבבים לחתול זה את האכול אם מזונות אחרים היכולות לשלוט בתנאי השתן הרצוים נפגמת

מנהלי פורום וטרינריה