פצע או נגע. עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/08/2017 | 16:46 | מאת: רוני

שלום רב כלבת ההוואנז שלי בת חמישה חודשים מחוסנת להכל. ראיתי שיש לה מן נגע צמוד לפות. כמו כן ממש ורוד ליד העיין המקום ממש נראה ללא שיער. אולי בגלל שביתי מושכת את ההפרשות כשהן קשות? אני מצרפת תמונות. אשמח לעזרה מה זה יכול להיות. והאם דורש ביקור וירינר תודה רבה

התמונה לא מאוד ברורה.....אבל נראה שיש דלקת עור שטחית המחייבת טיפול

17/08/2017 | 08:38 | מאת: רוני

דר בלום תודה רבה אני אנסה ברשותך לצלם שוב. אני ממש חסרת אמצעים כרגע כדי לגשת לוטרינר אשמח עם תוכל להציץ שוב בתמונות תודה רבה

אבחונים וטיפולים לא נעשים ללא בדיקה

מנהלי פורום וטרינריה