חתול עם דלקות פנימיות שונות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

12/08/2017 | 20:19 | מאת: לילך

יש לי חתול בן 11 שאובחן באמצעות אולטרסאונד בדלקת לבלב לפני שנה בערך, לא מזמן היתה לו גם בכיס במרה, ועכשיו בכבד. הוא אכל עד שאובחן בבעיה בכבד ב is, עכשו אוכל. Id יחד עם Ld. הור גם הוריד הרבה במשקל. נאמר לי שהוא יכול לחיות עם הבעיה בכבד, צריך רק לשים לב אם הוא אוכל. הבעיה שהוא מקיא מדי פעם, לא מזמן היה לו חום וקיבל טיפול. עכשו הוא שוב מקיא. האם הוא מקבל את הטיפול הנכון? מה אפשר לעשות על מנת שלא יקיא, יקבל פרמין, ואחר כך שוב יקיא?

13/08/2017 | 12:32 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

היי לילך, נשמע כי אכן החתול סובל ממס' בעיות. איני יודעת מה היו הממצאים האולטרא-סונוגרפיים על מנת לענות כל כל השאלות. ממליצה להיוועץ בווטרינר המטפל בנוגע לטיפול תומך (נוגדי הקאות, מגני מערכת עיכול וכו'). רפואה שלמה, עתליה

מנהלי פורום וטרינריה