קרחות אצל חתול בן 6 שנים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

12/08/2017 | 20:08 | מאת: יולי

היי, יש לנו חתול כבן 6 בערך. חצי בית חצי רחוב. לאחרונה הופיעו לו קרחות ברגל האחורית שהתפשטו גם לרגל השניה בנוסף גם לנקודות אדומות באותם אזורים. יש לציין שהחתול אוכל הרבה ״שטויות״ ומאוד אוהב גם חלב של פרה. ייתכן שיש לו רגישות מסוימות? אמנם התזונה העיקרית שלי הוא אוכל לחתולים של ״לה קט״. מה יכולה להיות הבעיה ?

13/08/2017 | 12:36 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

היי יולי. חתולים סובלים ממגוון של מופעים אלרגיים ויתכן והחתול סובל מאחד ממופעים אלו. ממליצה בחום על בדיקה רפואית על מנת לבדוק את הנגעים/הלקויות ובמידת הצורך גם לטפל. רפואה שלמה, עתליה

מנהלי פורום וטרינריה