חיסון משושה לכלב גור בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/08/2017 | 12:35 | מאת: יבגני

שלום, יש לי שאלה, הווטרינר אומר לי שאני צריך לעשות חיסון משושה בפעם הרביעית לגור למרות שרשום שצריך 3. לגור שלי את החיסון הראשון נתתי בגיל 5 שבועות ולאחר מכן אחרי 3 שבועות אחד נוסף וכך את 3 החיסונים. הווטרינר אומר שצריך חיסון רביעי כי יצא חוק כלשהו שגור צריך להיות מחוסן עד גיל 4 חודשים ושכל משושה תקף ל3 שבועות אצל גור כך שיוצא שבערך שבועיים הגור לא יהיה מחוסן בגלל שנתתי את החיסון הראשון מוקדם מידי(זה היה אצל ווטרינר אחר). האם זה נכון או שהיא סתם סוחטת ממני עוד כסף?

ההמלצות העדכניות מדברות על התחלת חיסון בגיל 6-8 שבועות וחיסון חוזר כל 3-4 שבועות כאשר חיסון אחרון לא לפני גיל 16 שבועות

מנהלי פורום וטרינריה