התפוררות והתפצלות הציפורניים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/08/2017 | 23:37 | מאת: עדינה

היי, החתול שלי בן כ4 חודשים ושמתי לב שהציפורניים שלו חלשות, מתפצלות( בעיקר אחרי שאני גוזזת לו אותן) ועל חלקן יש כתמים לבנים מוזרים. האם זה אומר שחסרים לו ויטמינים כלשהם והאם זה אמור להדאיג? תודה

"התפצלות" ציפונריים זה דבר שלעיתים נתקלים בו...ויכול להיות כתוצאה מהגזירה וכחלק הטבעי משיוף הציפורן. במידה והדבר חריג בקיצוניותו אני ממליץ על בדיקה לוודא שאכן אין בעיה כגון פטרת בציפורן או מחלות אחרות ולגבי הכתמים הלבנים...כנ"ל

מנהלי פורום וטרינריה