התנהגות מוזרה אחרי העיקור

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/07/2017 | 20:23 | מאת: סתיו

שלום, לפני כחצי שנה לקחנו את החתולה לוטרינר כדי שיעשו לה עיקור, ומאז שהיא חזרה כל חודש חודשיים היא מייללת במשך כמה ימים, נשאבת על הרצפה עם הבטן ועושה את הצרכים שלה על המיטות. האם זה רשלנות של הוטרינר או שזאת בכלל בעיה שלא קשורה לעיקור? אשמח אם תוכלו לעזור לי.

ככל הנראה מדובר בבעיה שלא קשורה לביצוע העיקור. יש לגשת חזרה לרופא ולשקול ביצוע בדיקות שונות לשלול בעיה רפואית לפני שמחליטים שמדובר בבעיה התנהגותית. לעיתים נדירות קורה לאחר עיקור נשארת חלקיק קטן של שחלה וזה יכול להתבטא בייחום

28/07/2017 | 21:16 | מאת: סתיו

תודה רבה.

מנהלי פורום וטרינריה