הכלב משתולל בחדר השינה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/07/2017 | 11:52 | מאת: ברנדי

הכלב שלי בן 10 שנים בחודש האחרון בערך אחת לשבוע שאנו לא נמצאים בבית הוא נכנס לחדר שנה שלי נושך את התריס בעוצמה מפיל את השלבים קורע את הרשתות והוילונות משאיר סימני דם מפעולות ההרס שלו. מעבר להשתוללות הזאת הוא כלב טוב מתנהג בצורה רגועה בבית .פרט לנזקים מהחודש האחרון מעולם הוא לא גרם נזק . מה עושים? מה עובר עליו?

האם זה קורה רק שאתם לא בבית?

30/07/2017 | 10:12 | מאת: ברנדי

שאנו נמצאים בבית הכלב רגוע ושקט אינו תוקפן .כמו שציינתי התופעה החלה בחודש האחרון .ברצוני לציין שהכלב הוא בן 10.5 שנים ומעולם הוא לא השחית פריט בבית .

מנהלי פורום וטרינריה