שני גורים - שילוב נכון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/06/2017 | 17:39 | מאת: בתאל

יש לי שני גורים, אחד פינצר מעורב ן חצי שנה והשנייה גורת אקיטה בת חודשיים. איך אני יכולה לבצע את השילוב הנכון ביותר ביניהם על מנת שלא יילחמו על טריטוריה? בנוסף, בכל פעם שאני משחקת עם גורת האאקיטה גור הפינצר מקנא וישר מתקרב אליי לקבל גם כן תשומת לב, כיצד ניתן לפתור זאת?

20/06/2017 | 17:59 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

היי בתאל. מזל טוב על שני הגורים :) ההמלצה הכללית הינה להקדיש זמן בנפרד לשני הגורים (טיולים נפרדים, עבודה נפרדת וכו'). האם שאלתך לגבי טריטוריה עלתה עקב קשיים שכבר התרחשו? במידה וכן, המלצתי החמה הינה להיוועץ במאלף על מנת שיכיר את הגורים וינחה אותך כיצד יש לבצע זאת בדרך הטובה ביותר. בהצלחה ותהני מהם! עתליה

מנהלי פורום וטרינריה