כלבה מתנהגת מוזר לאחר תספורת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/06/2017 | 21:48 | מאת: נועה

שלום , אתמול הכלבה שלי הסתפרה היא מסוג פרומרניין חשוב לציין שהיא מבוגרת וזו התספורת הראשונה שלה בגלל שהיו לה המון קשרים בשיער לא הייתה אופציה אחרת חוץ מלגלח אותה מאז התספורת היא מתנהגת שונה לגמרי, מתבודדת המון ועושה דברים שלרוב אני לא רואה אותה עושה הולכת משונה מאוד ממש כאילו אין לה שיווי משקל או שהיא לא רואה, במים זגזג כזה וכל הזמן מסתובבת לצדדים קראתי שבדכ כלבים נכנסים לדכאון אבל זה נראה חמור מזה גם אחרי התספורת פתאום ראיתי שיש לה פצע ממש גדול בעור ועם מין גוש כזה סביבו אולי יש קשר תודה מראש על העזרה א

לעיתים לאחר תספרות כלבים מתנהגים מוזר ונוטים להתחבא, כלבה שהולכת כמו שיכורה מחייבת בדיקה בהקדם, וללא קשר יש לבדוק את הפצע ולתת טיפול

מנהלי פורום וטרינריה