חתולה כבת 23 שנה,המתקשה לעמוד זמן ארוך,

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/06/2017 | 17:59 | מאת: yigal

על רגלה האחורית-שמאלית,אוכלת אוכל רטוב עד הבוקר, אבל לקראת צהרי-היום, שותה כמויות עצומות- של מים,דבר שגרתי-כשלעצמו. וטרינר אחד,טען בפני-שאם, אין לה חום, שאינו עולה, על 38 מעלות-צלזיוס,אזי-יש סיכוי-טוב, שזוהי-דלקת-קלה, שתחלוף,לא יאוחר, ממחר או מחרתיים! ואם לאו, אזי-זריקת- אנטיביוטיקה, תעבוד היטב?

צריך לאבחן את מקור הצליעה והטיפול יינתן בהתאם לבעיה. לפעמים בגיל זה יש שינוים ניווניים שונים במפרקים שיכולים להסביר את צליעה ולפעמים הבעיות יכולות להיות מורכבות יותר על כן המלצה לאבחון וטיפול בהתאם

מנהלי פורום וטרינריה