עצמות לגורים. מה אפשר לתת?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/06/2017 | 11:50 | מאת: רוני

שלום רב כלבת ההוואנז שלי בת תשעה שבועות נושכת תוך כדי משחק. איזה עצם אפשר לקנות לה בחנות חיות. גדולה? יש בצבע חום מעור חזיר. זה מתאים לגורים? או מחומר אחר? כרגע אני קטנה לה קטנות בצבע חום ולבן והיא אוכלת אותן לגמרי, כך שזה לא עושה את העבודה.

05/06/2017 | 13:16 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

קיימים צעצועי נשיכה רבים בחנויות חיות. צעצועי הנשיכה המומלצים הינם פפירול למיניהם (קיימים סוגים שונים, בגדלים שונים) וכן צעצועי נשיכה קשיחים המאפשרים נשיכה נכונה ללא פגיעה/פציעה בחלל הפה. חבלים למיניהם יכולים להוות סיכון בשל התפוררותם ובליעתם. בהצלחה! עתליה

מנהלי פורום וטרינריה