ניראה שהכלב סובל מכאבי בטן

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/06/2017 | 00:02 | מאת: דניאלה

בימים האחרונים שמנו לב לשינוי בצרכים שלו , היום למשל הצואה שלו הייתה רכה וקצת ירוקה וגם הוא עשה פעם אחת בבוקר ובשאר היום רק פיפי..בנוסף הוא גם ממעיט באוכל.. יש משהו שאפשר לתת לו כדי להקל על הכאב?

05/06/2017 | 13:19 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

דניאלה שלום, האם בוצע שינוי מזוני בימים האחרונים? האם אכל דבר מה שאינו רגיל אליו? האם נוטה לאכול "שטויות" בחוץ? כל אלו עלולים לגרום "לקלקול קיבה", חמור יותר או פחות. קיימים גורמים נוספים כמובן לחוסר תאבון וצואה רכה. ניתן להקל על בעל החיים ע"י מתן מזון קל עיכול כמו אורז ועוף. המלצה למס' ארוחות קטנות במהלך היום. במידה וחוסר התאבון נמשך, או ישנן הקאות/פלטות, שלשול שנמשך או דם בצואה, מומלץ להגיע לבדיקה רפואית. רפואה שלמה! עתליה

מנהלי פורום וטרינריה